sâmbătă, 19 iulie 2014

Cristale care ne ajuta sa slabim...




Astazi Tara si Lourdes ne vorbesc despre cristalele care ne pot ajuta sa slabim. Interesant, nu?
 
Trebuie mentionat insa, ca in deciziile multor persoane de a slabi, cristalele au un rol complementar, cei care doresc sa slabeasca trebuie sa respecte, in primul rand, recomadarile medicului nutritionist, dieta alimentara si programul de exercitii fizice care sunt adaptate particularitatilor fiecarui caz.
 
Dar, ce pot face cristalele?
 
Pai... ne pot sustine in dorinta noastra de a slabi, pot fi un adevarat suport energetic.  Asadar, Lourdes ne recomanda un cristal, primul in topul pietrelor care ne pot ajuta sa pierdem in greutate, si anume APATITUL (hmm... se pare ca acest cristal are un nume predestinat... pentru ca ne duce cu gandul la ,,apetit", acea pofta de mancare pe care nu o mai putem controla, de cele mai multe ori ).

APATITUL, dragi prietene sau prieteni in suferinta, trebuie sa-l iubim neaparat pentru ca este un cristal motivational... pentru ca ne ajuta sa nu ne mai gandim la tot felul de bomboane si gustul lor delicios... in acest caz, doar atingem cristalul de apatit sau il privim cu atentie si... dorinta dispare! Frumos, nu?
 
Ok...o alta piatra care ajuta este CITRINUL.
 Citrinul este minunat. Citrinul este un cristal care este asociat cu puterea abundentei, este un cristal foarte dragut, marimea lui, purtat ca si accesoriu, nu conteaza deloc, pentru ca este un cristal foarte puternic.
Haideti sa analizam din punct de vedere psihologic decizia de a slabi. Aceasta dorinta este in primul rand asociata cu frica. Sau, mai bine zis, cu o succesiune de frici: frica de a nu esua, frica de a-ti lua un angajament nu numai fata de alte persoane (parinti, prieteni, familie), dar si fata de propria persoana, iar esuarea unei cure de slabire poate avea repercursiuni mult mai mari, nu atat in fata celorlalti cat mai ales in viata ta si in felul tau de a gandi, descurajandu-te.
 De aceea este bine sa lucram cu cristale care sunt asociate cu chakra plexului solar (a treia) , cristale de culoare rosie si portocalie, pentru ca aceasta chakra genereaza temerile.
Asadar, sunt indicate OCHIUL DE TIGRU, CARNEOLUL, AVENTURINUL GALBEN, CALCITUL GALBEN, CUARTUL TANGERIN, OPALUL (opalul este minunat in combaterea fricii, te poate ajuta sa ai mai multa incredere in tine, in abilitatea ta de a reusi, indiferent de numarul kilogramelor pe care vrei sa le dai jos), TURMALINUL VERDE (care este un cristal cu multa energie ,,agresiva", ajutandu-ne la programul de exercitii fizice, component al curie de slabire) ti-e frica sa te duci la sala, ti-e rusine de alti oameni ca se vor uita la tine, si atunci turmalinul verde chiar ajuta in toate aceste situatii, deteminandu-te sa iesi din casa si faci ceea ce este sanatos pentru tine.
 
  Pentru ca tot vorbim de frica si combaterea ei, alte cristale foarte indicate sunt CRISOCOLA si JADUL. Amandoua cristalele te ajuta sa iti gasesti puterea din tine.
Pentru ca ori de cate ori vrei sa faci schimbari in viata ta, indiferent de natura lor, totul se rezuma la puterea interioara, tarie si increderea de sine, de aceea aceste doua cristale iti pot da acea ,,extra energie" de care ai nevoie.
 
de la www. healingcrystals.com ,
 
~ Tara si Lourdes

Un comentariu:

  1. Roulette, Casino Site, Tips and Tricks to Maximise your
    Roulette is another term used to describe a game of chance. It is a game that can be played luckyclub.live on many levels, including European and American, European,

    RăspundețiȘtergere